Lino mliječni deserti prigodni su za djecu od navršenih osam mjeseci starosti, pripremljeni kao praktičan, no zdrav i uravnotežen međuobrok. Također  su i odlična poslastica. Desertići dolaze u pakiranju od dva komada, jer ljubav je ipak najslađa kada se dijeli. Ne sumnjamo stoga da će se i oni veliki navući na njih.

U Lino mliječnom desertu s okusom čokolade uživat će... Ma uživat će svi – bebači puzači, bebači hodači, zatim školarci, mame, tate, bake... Jer svi volimo čokoladu, zar ne?  Dok smo stvarali okuse, prisjetili smo se i jednog poznatog citata: „Čokolada nije varanje. Nakon slanog jela čovjek treba nešto da sebi zasladi. To je život, a ne varanje.„ Pritom mislimo na vas velike, jer znamo da će vam ova čokoladna radost poslužiti kao savršen desert.

Mliječni desert s grisom velike će vratiti u djetinjstvo i doba kada je taj okus bio prva  asocijacija na najdražu užinu. Prava poslastica! A jeste li znali da je gris bogat vitaminom B-6 koji je zadužen za proizvodnju serotonina, poznatog kako hormon sreće? Još jedan razlog više da usrećite svoje bebe!  Budite spremni na  njam-njam s  veeeelikim osmijehom!

Lino nam je spremio i mliječni desert s dodatkom keksa. Ljubitelji okusa keksića, sada će ga moći doživjeti u ovoj praktičnoj, slasnoj i kremastoj kombinaciji. Bebe će zadovoljno gugutanjem ispratiti svaku punu žličicu, a mame će se u znak odobravanja smješkati jer njihovo maleno ne samo da je sve popapalo, nego čak i traži još!

Kao i uvijek, Lino se pobrinuo da su mliječni deserti pripremljeni  s mnogo ljubavi i pažnje, s pomno biranim sastojcima i svima nam poznatim i omiljenim okusima. Njihova hranjiva vrijednost i praktična konzumacija dobitna su kombinacija koja ima sve što vama i vašoj bebi treba. Ma da žličicu poližeš!