Izraz lica vaše bebe dok uživa u svojoj omiljenoj papici jedan je od onih malih-velikih radosti roditeljstva. Ovi su Lino mliječni deserti stvoreni kako biste u takvim trenucima uživali često!

Pakirani su u dvije posudice od 100 grama kako vam nikada ne bi ponestalo ukusnog deserta ako mali gurman zatraži još! Fina kremasta struktura s dodatkom pšenične krupice čini proizvode posebno ukusnima, a najvažnije od svega su funkcionalne dobrobiti koje ovi proizvodi pružaju.

Bogati proteinima i kalcijem

Proteini su osnovna gradivna tvar ljudskog organizma te su iznimno važni za pravilan rast i razvoj unutarnjih organa i mišića djeteta. U Lino mliječnim desertima možete pronaći izvor tih vrijednih i hranjivih tvari za vaše dijete.

ISPROBAJTE ČOKOLADU

Osim proteina, za pravilan i zdrav razvoj vašeg djeteta potreban mu je kalcij. Unutar organizma 99% kalcija nalazi se u kostima i zubima, dok se preostalih 1% nalazi u stanicama i izvan njih. Osim u izgradnji čvrstih kostiju, kalcij ima važnu ulogu i u raznim biokemijskim procesima kao što su kontrakcija mišića, zgrušnjavanje krvi, metabolizam ugljikohidrata i ostali.

Budući da koštano tkivo djece intenzivno raste i razvija se, dječja prehrana treba biti bogata lako dostupnim i visoko iskoristivim kalcijem.

ISPROBAJTE GRIS

Iako je kalcij relativno široko rasprostranjen u prehrani, zanimljivo je da je njegova iskoristivost tek oko 20–50% unesenog kalcija, stoga ga je potrebno unijeti čak dva do četiri puta više radi zadovoljavanja dnevnih potreba.

Dobro je znati

Dobro je znati

Posebnost Lino mliječnih deserta je u tome što ih ne treba čuvati u hladnjaku. Oni su prošli postupak sterilizacije i baš ih zato možete samo ubaciti u torbu ili dječja kolica te bezbrižno uživati u dugim šetnjama, na izletu ili putovanju sa svojim mališanom.

Ljubiteljima hladnih poslastica Lino mliječne deserte možete poslužiti i rashlađene.

ISPROBAJTE KEKS

Lino mliječni desert je praktičan, a zdrav i uravnotežen međuobrok ili poslastica. Puno mlijeka, puno ukusnih zalogaja!