Za nahraniti gladne trbuščiće potreban je samo jedan klik poklopca, žličica za promiješati kašicu i fini obrok spreman je za upotrebu. Linači dobar tek!

Lino voće s integralnim žitaricama

Ako bismo pitali Lina, rekao bi vam da su integralne žitarice jedan od najboljih prehrambenih izvora lako i brzo dostupne energije, zbog čega i čine temelj uravnotežene prehrane te su osnova piramide pravilne prehrane. A ako Lino tako kaže, Lino ne laže! Žitarice u kombinaciji s 45% jabuke i 45% kruške i bez dodanog šećera, čine novu kašicu za najmanje, Lino voće s integralnim žitaricama, savršenim odabirom za zdrav i ukusan obrok. Pogodan je za djecu od navršenih 6 mjeseci starosti, kada i započinje uvođenje krutih namirnica u prehranu dojenčeta.

Lino jabuka i šljiva s grisom

Znate onu kruška, jabuka, šljiva, mene voli Iva! Mališane ne voli Iva, nego mama kada pojedu cijelu novu Lino kašicu s jabukom, šljivom i grisom. A kako i ne bi kada je tako finog voćnog okusa šljive i jabuke i kremaste strukture grisa. Neke bebe se bune kada počnu jesti krutu hranu, ali uz Lina je to baš super. S 55% jabuke, 28% šljive, bez dodanih šećera i uz dodatak vitamina C, ovu kašicu jaaako je mudro jesti!