Podravka je uspjela spojiti zdravo i ukusno. Osmislila je hranu koja sadrži sve sastojke nužne za djetetov rast i razvoj, a ujedno je omiljena poslastica. Lino dječja hrana više je od jela, ona pruža zadovoljstvo i užitak od najranijeg djetinjstva.

Više od 200 kontrola

Lino dječja hrana prolazi više od 200 kontrola pa su Lino proizvodi zajamčeno siguran izbor za prehranu djeteta. Radi osiguranja besprijekorne zdravstvene ispravnosti, hranjivosti i kvalitete, kontroliraju se sirovina, okoliš, tehnološka oprema, proces proizvodnje, proces pakiranja te funkcionalne i nutritivne vrijednosti gotovog proizvoda.

Samo najbolji plodovi prirode dali su svoje vrijednosti Lino proizvodima, puni su prirodne vitalnosti i energije, pažljivo uzgajani i ubrani u optimalnom stupnju zrelosti.

Dobro je znati

Dobro je znati

Proces proizvodnje Lino dječje hrane osmišljen je tako da čuva njihove funkcionalne i hranjive karakteristike.

Lino proizvodi sadrže optimalnu kombinaciju minerala i vitamina (A, B1, B2, B6, C, D i E, niacin i folna kiselina) koja pridonosi pravilnom rastu i razvoju dječjeg organizma.

Lino žitne pahuljice – moje prve žitarice!

Žitarice predstavljaju temelj pravilne prehrane. Jedan su od najboljih izvora brzo i lako dostupne energije. Sve češće postaju prvi izbor prilikom uvođenja novih namirnica u prehranu djeteta.

U novijim zdravstvenim trendovima pahuljice od žitarica dobivaju sve veću važnost. Preporučuju ih kao jedan o ključnih obroka svakoga dana.

Lino pahuljice od žitarica prilagođene su upravo ukusu djece te predstavljaju siguran izbor u prehrani djeteta:

  • sadrže važne hranjive tvari nužne za djetetov rast i razvoj
  • nježni, raznovrsni okusi i blaga konzistencija kašica čini ih dobro izbalansiranom i ukusnom hranom za djecu, lakom za gutanje i uvodom u samostalno uzimanje hrane žlicom
  • lako topive pahuljice omogućuju djetetu da probavi i apsorbira svu energiju i vitalnost sastojaka
  • obogaćene su  vitaminima i mineralima potrebnim za zdrav, skladan rast i razvoj djeteta
  • kvalitetu jamče pažljivo birana i kontrolirana svojstva korištenih sastojaka
  • ne sadrže konzervanse, umjetne boje i ostale aditive.

Žitne pahuljice za djecu trebale bi postojati kao obavezan obrok u dječjoj prehrani najkraće 18 mjeseci, najčešće kao doručak, ali i dio nekog od drugih obroka.